Okseskank "Esterhazy"

Simremad

Mormors oksesteg med glaserede perleløg

Simremad

Boeuf bourguignon - en fristende fransk klassiker

Simremad

Vintergryde - med oksekød og grøntsager i mørkt øl

Simremad

Ovnbagt kartoffelmos

Simremad

Nakkefilet med abrikos og hel kanel

Simremad

Lucullusgryde med lækkert hjemmerøget slagterbacon

Simremad

Braiseret svineskank smagt til med citrontimian

Simremad

Grydestegt kylling

Simremad

Agurkesalat

Simremad

Rabarberkompot

Simremad

Coq au vin

Simremad

Kalvebryst med dild, ærter og kartofler

Simremad

Sprængt kalvecuvette med spidskål

Simremad

Kartoffelmos med persille

Simremad

Rødvinsbraiseret lammeskank for feinschmeckere

Simremad

Lammegyros - en klassiker

Simremad

Okseskank, porrerfrites og Brown Ale

Simremad

Hel lammebov med fennikel og porrer

Simremad

Lammeskank i Pale Ale med persillerødder og æblesaft

Simremad

Oksebryst i skiver med hel peber og Pale Ale

Simremad

Svinekæber med Abbey Ale og blandede løg

Simremad

Delt and braiseret med blommer og æbler

Simremad

Nakkefilet braiseret i ovn med mørk øl

Simremad

Glaseret sprødt svinebryst i Jacobsen Dark Lager

Simremad

Lammeculotte på bund af kikærter og frugter

Simremad

Hane i øl

Simremad

Rullesteg med blommefyld på nem vis og med øl

Simremad

Svineskank med Jacobsen Extra Pilsner

Simremad

Oksetykkam i cassoulet med bønner og chili

Simremad

Unghanebryst i lag med jordskokker kogt med Velvet

Simremad

Lammekrone med grillet ratatouille og koriander

Lam

Lammeryg med krydderurte-tapanade

Lam

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges

Lam

Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille

Lam

Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater

Lam

Lammeculotte med salat og bearnaisesauce

Lam