Slagter Jacob
Forside
Historie
Opskrifter
Opskrifter
Simremad
Lam
Tv Køkken
Nyhedsbrev
Firmalogin
Kontakt
Log På
Registrer
Log på
Registrer
Okseskank "Esterhazy"
Simremad
Mormors oksesteg med glaserede perleløg
Simremad
Boeuf bourguignon - en fristende fransk klassiker
Simremad
Vintergryde - med oksekød og grøntsager i mørkt øl
Simremad
Ovnbagt kartoffelmos
Simremad
Nakkefilet med abrikos og hel kanel
Simremad
Lucullusgryde med lækkert hjemmerøget slagterbacon
Simremad
Braiseret svineskank smagt til med citrontimian
Simremad
Grydestegt kylling
Simremad
Agurkesalat
Simremad
Rabarberkompot
Simremad
Coq au vin
Simremad
Kalvebryst med dild, ærter og kartofler
Simremad
Sprængt kalvecuvette med spidskål
Simremad
Kartoffelmos med persille
Simremad
Rødvinsbraiseret lammeskank for feinschmeckere
Simremad
Lammegyros - en klassiker
Simremad
Okseskank, porrerfrites og Brown Ale
Simremad
Hel lammebov med fennikel og porrer
Simremad
Lammeskank i Pale Ale med persillerødder og æblesaft
Simremad
Oksebryst i skiver med hel peber og Pale Ale
Simremad
Svinekæber med Abbey Ale og blandede løg
Simremad
Delt and braiseret med blommer og æbler
Simremad
Nakkefilet braiseret i ovn med mørk øl
Simremad
Glaseret sprødt svinebryst i Jacobsen Dark Lager
Simremad
Lammeculotte på bund af kikærter og frugter
Simremad
Hane i øl
Simremad
Rullesteg med blommefyld på nem vis og med øl
Simremad
Svineskank med Jacobsen Extra Pilsner
Simremad
Oksetykkam i cassoulet med bønner og chili
Simremad
Unghanebryst i lag med jordskokker kogt med Velvet
Simremad
Lammekrone med grillet ratatouille og koriander
Lam
Lammeryg med krydderurte-tapanade
Lam
Lammeporchetta med græskarkompot og asparges
Lam
Lammekølle med pommes dauphinoise og ratatouille
Lam
Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater
Lam
Lammeculotte med salat og bearnaisesauce
Lam