Simremad

Vælg her

Svinekæber med Abbey Ale og blandede løg

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser
    • 1 kg svinekæber
    • 2 store løg i tern
    • ½ hvidløg i hele fed
    • 1 rødløg i både
    • 3 skalotteløg flækket på langs og uden skal
    • Groft salt og peber
    • 1 Jacobsen Abbey Ale (75 cl)
  • Bagte pærer og dyp
    • 6 pærer, flækket på langs og uden kernehus
    • Lidt farin
    • 3 dl skyr
    • Appelsinsaft
    • ½ bdt. hakket persille

Læg kødet op i et smurt ildfast fad.

Hæld ingredienserne ud over, drys med salt og kværnet peber. Lad det simre i 3 timer i ovnen ved 160 grader.

 

Server med let bagte pærer og dyp
Drys lidt farin på pærerne og bag dem 15 minutter i ovn ved 170 grader i fad. Anret med skyr rørt op med hakket persille og tilsmagt med appelsinsaft på hver pære. Evt. lidt brød i skiver til ”snasket” fra kødet.