Simremad

Vælg her

Lammeskank i Pale Ale med persillerødder og æblesaft

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser
    • 4 lammeskanke
    • 2 gulerødder i 3 cm tykke skiver
    • 2 løg i både
    • 2 kviste rosmarin
    • 1 porre i 3 cm tykke skiver
    • 1 Jacobsen Pale Ale (75 cl)
    • 8 hele persillerødder
    • 1 spsk. olie
    • 1 spsk. honning
    • 1 æble i små tern
    • Saften fra en appelsin)

Brun skankerne af i en stegeso eller gryde. Tilsæt gulerødder, løg, porrer, rosmarin og øllet. Lad retten simre i tre timer ved stille varme under låg.

Persillerødderne skrælles og flækkes på langs. Dryppes med olie og bages i ca. 30 minutter ved 180 grader. I mellemtiden vendes æbletern med appelsinsaft, honning og olie. Rødderne lægges på et fad, og æbleternene hældes over.

Server med groft brød.