Simremad

Vælg her

Oksetykkam i cassoulet med bønner og chili

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser
    • 1,3 kg oksetykkam i tern
    • Mel
    • Fedtstof til stegning
    • 1 chili i tynde skiver
    • 3 dl kogte, røde bønner
    • 2 løg i tern
    • 3 kviste rosmarin
    • 1 Jacobsen Extra Pilsner (75 cl)

Vend oksetern i melet. Brun fedtstof af i gryden og brun kødet af. Tilsæt løg, rosmarin, øl, chili. Læg låg på og lad retten simre, til kødet er mørt. Hæld bønnerne i og smag til med salt og evt. lidt sukker.

 

Server med halve, flækkede, bagte gulerødder, der er vendt
i olie og bagt i ovnen. Drys med ristede, groft hakkede mandler. Server evt. lidt brød ved siden af.