Simremad

Vælg her

Oksebryst i skiver med hel peber og Pale Ale

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser
    • 1,2 kg oksebryst skåret i skiver, ca. 3 cm
    • 5 skalotteløg
    • 1 spsk. hel peberkorn
    • 4 laurbærblade
    • 6 persillestilke
    • 150 g bacon i tern
    • 4 kviste timian
    • 1 Jacobsen Pale Ale (75 cl)
  • Ovnbagt kartoffelmos
    • 1,5 kg skrællede kartofler
    • 1 æg
    • 100 g smør

Læg skiverne i bradepande eller fad med låg over.
Alle ingredienserne lægges ind over og braiserer under låg i 3-3½ time.

Server med ovnbagt kartoffelmos
Kog kartoflerne møre. Pisk smør og evt. lidt kogevand eller mælk i. Smag til med salt og peber. Læg det i et smurt ildfast fad og pensl det med pisket æg. Bag i ovnen ved 170 grader i 35 minutter, til det tager farve.