Lam Fra Røsnæs

Vælg her

Lammeculotte med salat og bearnaisesauce

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser - Opskrift til 4 personer
    • Lammeculotte med salat og bearnaisesauce
      • Lammeculotte 800 g
      • Forskelligfarvede gulerødde 6 stk.
      • Brøndkarse 4 kviste
      • Bearnaise 4 dl
      • Stedmoderblomster til pynt

Brun lammeculotten godt på en varm pande og steg den færdig i en 200°C varm ovn i 25 minutter.

Imens skrælles gulerødderne og med en tyndskræller – lav aflange tynde bånd som lægges i koldt vand sammen med kviste af brøndkarse

Lun bearnaisesaucen stille og roligt op. Skær lammeculotten i tynde skiver og anret med den dejlige sprøde salat af gulerodscrudité ved siden af. Læg en skefuld bearnaise på hver tallerken og træk en bue i saucen med en spiseske.

Pynt med stedmoderblomster.

 

Se og bestil lammekød fra Røsnæs her