Lam Fra Røsnæs

Vælg her

Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser - Opskrift til 4 personer
    • Lammekrone med bøgehatte-risotto og simretomater
      • Lammekrone 2 stk.
      • Bøgehatte 100 g
      • Risottoris 200 g
      • Hønsefond 3 dl
      • Revet parmesan 50 g
      • Smør 1 spsk.
      • Edamamebønner 1 håndfuld
      • Soltørrede tomater 100 g

Brun lammekronerne på en varm pande, hvorefter de steges færdige i en 200°C varm ovn i 15 minutter. Herefter hviler de på et spækbræt 10 minutter før udskæring.

Risottorisene skal småsimre i 20 minutter i hønsefonden. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis den er ved at koge tør. De sidste 5 minutter vendes bøgehatte og edamamebønner i risottoen. Når risene er færdigkogt, monteres risottoen med revet parmesanost og smør. Smag til med salt og peber.

Pynt retten med soltørrede tomater og eventuelt kørvelkviste og en lille stedmoderblomst.

 

Se og bestil lammekød fra Røsnæs her