Lam Fra Røsnæs

Vælg her

Lammeporchetta med græskarkompot og asparges

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser - Opskrift til 4 personer
    • Lammeporchetta med græskarkompot og asparges:
      • Lammeporchetta 1 stk.
      • Hokkaidogræskar 1 stk.
      • Smør 50 g
      • Grønne asparges 12 stk.
      • Brøndkarse 4 håndfuld
      • Radiser 5 stk.
      • Kraftig sauce med sennepskorn 4 dl
      • Stedmoderblomster til pynt

Læg lammeporchettaen i et ildfast fad og sæt den i en 180°C varm ovn i 2 timer og 30 minutter.
Imens skrælles hokkaidogræskarret og skæres i grove klodser.

Læg klodserne i en gryde med vand så det dækker. Græskarstykkerne koges møre og moses med en gaffel. Smag til med smør samt salt og peber. De grønne asparges dampes i en gryde med lidt vand – der skal stadig være bid i dem. Skær radiserne i tynde skiver og anret dem dekorativt oven på de grønne asparges.

Lav en dejlig skysauce af væsken fra den stegte porchetta. Smag saucen til med lidt sennepskorn.
Pynt retten med brøndkarse og stedmoderblomster.

 

Se og bestil lammekød fra Røsnæs her