Lam Fra Røsnæs

Vælg her

Lammeryg med krydderurte-tapanade

Skrevet d. 19. august 2021

  • Ingredienser - Opskrift til 4 personer
    • Lammeryg med krydderurte-tapanade:
      • Lammeryg 1 stk.
      • Hvidløg 2 fed
      • Kapers 50 g
      • Olivenolie 2 dl
      • Tomater 500 g
      • Oliven 100 g
      • Rød peberfrugt 1 stk.
      • Basilikum 1 g
      • Salt
      • Peber
    • Krydderurter:
      • Dild-kørvel-timian eller ramsløg

Lammeryg med krydderurte-tapanade samt salsa af tomat, oliven og basilikum.

Lammeryggen krydres godt med salt og peber og sættes i en forvarmet ovn ved 190°C i 30 minutter.

Tapanade
Krydderurter, hvidløg og kapers hakkes groft.
Det hele røres sammen til en tapanade.
Tapanaden smøres på den stegte lammeryg og herefter skal lammeryggen hvile i 20 minutter tildækket med klæde inden udskæring.

Salsa
Tomater, oliven og peberfrugt skæres i små tern og smages til med olivenolie, basilikum, salt og peber.

 

Se og bestil lammekød fra Røsnæs her